Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Metalna Stolica Na Otvorenom

Tomeo

Metalna Stolica Na Otvorenom Tijekom 60-ih, vizionarski dizajneri razvili su prvi plastični namještaj. Talenat dizajnera u kombinaciji sa svestranošću tvari doveo je do njegove neophodnosti. I dizajneri i potrošači postali su ovisni o njemu. Danas znamo njegove opasnosti po okoliš. Ipak, terase restorana ostaju napunjene plastičnim stolicama. To je zato što tržište nudi malo alternative. Svijet dizajna i dalje je rijetko naseljen proizvođačima čeličnog namještaja, čak ponekad objavljuju modele s kraja 19. stoljeća ... Ovdje dolazi rođenje Tomea: moderna, lagana i čelična stolica.

Naziv projekta : Tomeo, Ime dizajnera : Hugo Charlet-berguerand, Ime klijenta : HUGO CHARLET DESIGN STUDIO .

Tomeo Metalna Stolica Na Otvorenom

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.