Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sklopiva Stolica

Tatamu

Sklopiva Stolica Do 2050. godine dvije trećine zemaljskog stanovništva živjet će u gradovima. Glavna ambicija koja stoji iza Tatamua je pružanje fleksibilnog namještaja za ljude čiji je prostor ograničen, uključujući i one koji se često kreću. Cilj je stvoriti intuitivni namještaj koji kombinira robusnost i ultra tanki oblik. Za postavljanje stolice potreban je samo jedan pokret uvijanja. Dok su sve šarke izrađene od izdržljive tkanine koja drže malu težinu, drvene strane pružaju stabilnost. Jednom kada se na njega izvrši pritisak, stolica se samo jača jer se njegovi dijelovi međusobno zaključavaju, zahvaljujući jedinstvenom mehanizmu i geometriji.

Naziv projekta : Tatamu, Ime dizajnera : Mate Meszaros, Ime klijenta : Tatamu.

Tatamu Sklopiva Stolica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.