Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Naušnice I Prsten

Vivit Collection

Naušnice I Prsten Inspirisana oblicima koji se nalaze u prirodi, Vivit Collection stvara zanimljivu i znatiželjnu percepciju izduženim oblicima i zavojitim linijama. Komadi Vivita sastoje se od savijenih limova od žutog zlata od 18 kilograma i crnih rodijevih obloga na vanjskim stranama. Naušnice u obliku lista okružuju minđuše tako da prirodni pokreti stvaraju zanimljiv ples između crnog i zlata - skrivajući se i otkrivajući žuto zlato ispod. Sinuoznost oblika i ergonomski atributi ove zbirke predstavljaju očaravajuću igru svjetla, sjena, odsjaja i refleksija.

Naušnice I Prsten

Mouvant Collection

Naušnice I Prsten Zbirka Mouvant inspirirana je nekim aspektima futurizma, poput ideja dinamike i materijalizacije nematerijalnog koje je predstavio talijanski umjetnik Umberto Boccioni. Naušnice i prsten kolekcije Mouvant sadrže nekoliko zlatnih ulomaka različitih veličina, zavarenih na takav način da se postiže iluzija kretanja i stvara mnogo različitih oblika, ovisno o kutu vizualizacije.

Prsten

Moon Curve

Prsten Prirodni svijet je u stalnom kretanju jer balansira između reda i kaosa. Dobar dizajn nastaje iz iste napetosti. Njegove kvalitete snage, ljepote i dinamičnosti proizlaze iz umjetnikove sposobnosti da ostane otvoren tim suprotnostima tijekom samog čina stvaranja. Gotovo djelo je zbroj bezbrojnih izbora koje umjetnik donosi. Sva misao i nikakav osjećaj rezultirat će ukočenim i hladnim radom, dok sav osjećaj i nikakva kontrola daju poslu koji se ne uspijeva izraziti. Prepletanje njih dvoje bit će izraz samog plesa života.

Haljina

Nyx's Arc

Haljina Kad svjetlost prodire kroz prozore s finom razinom, stvorit će razinu estetske rasvjete, osvjetljenja kako bi ljude dovela u sobu kad je tajnovit i miran um, kao Nyx s tajanstvenim i tihim, upotrebom laminirane tkanine i uviti kako bi se zataškalo takvo tumačenje ljepote.

Ogrlica

Extravaganza

Ogrlica Elegantan collier inspiriran ruffovima, drevnim ukrasima za vrat koji možete vidjeti na mnogim prekrasnim slikama XVI i XVII stoljeća. Karakterizira ga moderan i moderan dizajn, pojednostavljuje tipičan stil ruffova koji ga pokušavaju učiniti modernim i suvremenim. Sofisticirani učinak koji daje eleganciju korisniku, upotrebom crne ili bijele boje omogućuje mnoštvo kombinacija modernog i čistog dizajna. Jednodijelna ogrlica, fleksibilna i lagana. Neprocjenjiv materijal, ali impresivno dizajniran na visoku modu, što ovaj collier ne predstavlja samo dragulj, već i novi ukras tijela.