Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Aktivacija Događaja

The Jewel

Aktivacija Događaja 3D kutija za nakit predstavljala je interaktivni maloprodajni prostor koji je pozivao javnost na korištenje najnovije tehnologije u 3D ispisu stvaranjem vlastitog nakita. Pozvani smo aktivirati prostor i odmah smo pomislili - kako kutija za nakit može biti potpuna bez prelijepog dragulja po narudžbi? Rezultat je bila suvremena skulptura koja je rezultirala prizmom boje koja je prigrlila ljepotu reflektirajuće svjetlosti, boje i sjene.

Autonomni Mobilni Robot

Pharmy

Autonomni Mobilni Robot Autonomni navigacijski robot za bolničku logistiku. To je sustav usluga za proizvode koji izvodi sigurne učinkovite isporuke, smanjujući izglede zdravstvenog radnika da se razboli, ograničavajući pandemijske bolesti između bolničkog osoblja i pacijenata (COVID-19 ili H1N1). Dizajn pomaže u rješavanju bolničkih isporuka uz jednostavan pristup i sigurnost, koristeći jednostavnu interakciju s korisnikom kroz prijateljsku tehnologiju. Robotske jedinice imaju mogućnost samostalnog kretanja u zatvorenom prostoru i sinkronizirani su tok sa sličnim jedinicama, što je u mogućnosti da zajednički rade tim tima.

Pametni Difuzor Arome

Theunique

Pametni Difuzor Arome Agarwood je rijedak i skup. Njegovu aromu može se dobiti samo spaljivanjem ili ekstrakcijom, koju koristi u zatvorenom prostoru i nudi je malo korisnika. Da biste razbili ova ograničenja, nakon trogodišnjih napora s preko 60 dizajna, 10 prototipa i 200 eksperimenata stvoreni su pametni difuzor arome i prirodno ručno rađene tablete agarwood. Prikazuje novi mogući poslovni model i koristeći kontekst za agarwood industriju. Korisnici mogu jednostavno umetnuti difuzor u automobil, lako prilagoditi vrijeme, gustoću i raznolike arome i uživati u imerzivnoj aromaterapiji gdje god krenuli i kad god se voze.

Automatski Stroj Za Sokovnike

Toromac

Automatski Stroj Za Sokovnike Toromac je posebno dizajniran svojim moćnim izgledom kako bi donio novi način konzumiranja svježe cijeđenog soka od naranče. Napravljen za maksimalno ekstrakciju soka, služi za restorane, kafeterije i supermarkete, a vrhunski dizajn omogućuje prijateljsko iskustvo s okusom, zdravljem i higijenom. Ima inovativni sustav koji plod reže okomito i rotacijskim pritiskom pritišće polovice. To znači da se postižu maksimalne performanse bez stiskanja ili dodirivanja ljuske.

Transformativna Guma

T Razr

Transformativna Guma U skoroj budućnosti naglo je procvat razvoja električnog prometa. Kao proizvođač autodijelova, Maxxis stalno razmišlja kako može dizajnirati izvediv pametni sustav koji može sudjelovati u ovom trendu, pa čak i pomoći da ga ubrza. T Razr je pametna guma razvijena za potrebe. Njegovi ugrađeni senzori aktivno otkrivaju različite uvjete vožnje i pružaju aktivne signale za transformiranje gume. Uvećana gazišta se protežu i mijenjaju kontaktno područje kao odgovor na signal, tako poboljšavaju vučne performanse.

Luksuzni Hibridni Klavir

Exxeo

Luksuzni Hibridni Klavir EXXEO je elegantan hibridni glasovir za suvremene prostore. Jedinstven oblik utjelovljuje trodimenzionalnu fuziju zvučnih valova. Kupci mogu u potpunosti prilagoditi svoj glasovir kako bi bio u skladu s okolinom kao ukrasno umjetničko djelo. Ovaj visokotehnološki klavir napravljen je od egzotičnih materijala kao što su Carbon Fiber, vrhunski automobilski kožni i zrakoplovni aluminij. Napredni sustav zvučnika; ponovo stvara širok dinamički raspon Grand klavira kroz zvučni sustav od 200 W, 9 zvučnika. Namjenska ugrađena baterija omogućuje glasoviru da radi do 20 sati uz samo punjenje.