Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poslovni Salon

Rublev

Poslovni Salon Dizajn dnevnog boravka inspiriran je ruskim konstruktivizmom, kulom Tatlin i ruskom kulturom. Kule u obliku zgloba koriste se kao promatrači u dnevnom boravku, radi stvaranja različitih prostora u dnevnom dijelu kao određene vrste zoniranja. Zbog zaobljenih kupola, salon je udoban prostor s različitim zonama ukupnog kapaciteta 460 sjedala. Prostor je predviđen za različite vrste sjedenja, za ručavanje; rad; udobnost i opuštanje. Okrugle svjetlosne kupole smještene u valovito oblikovanom stropu imaju dinamično osvjetljenje koje se mijenja tijekom dana.

Stambena Kuća

SV Villa

Stambena Kuća Pretpostavka SV Vile je živjeti u gradu s povlasticama seoskog i suvremenog dizajna. Mjesto, s neusporedivim pogledom na grad Barcelona, planinu Montjuic i Sredozemno more u pozadini, stvara neobične uvjete osvjetljenja. Kuća se usredotočuje na domaće materijale i tradicionalne metode proizvodnje uz održavanje vrlo visoke razine estetike. To je kuća koja ima osjetljivost i poštovanje prema svom mjestu

Stambene Jedinice

The Square

Stambene Jedinice Ideja dizajna bila je proučiti arhitektonske odnose između različitih oblika koji su sastavljeni zajedno kako bi se stvorile poput pokretnih jedinica. Projekt se sastoji od 6 jedinica, od kojih su svaka dva kontejnera pričvršćena jedan na drugi koji čine masu oblika L. Ove jedinice u obliku slova L učvršćene su u preklapajućim pozicijama stvarajući praznine i čvrstoću kako bi se stvorio osjećaj pokreta i osiguralo dovoljno dnevnog svjetla i dobra ventilacija okoliš. Glavni dizajnerski cilj bio je stvoriti malu kuću za one koji noć provode na ulici bez kuće ili skloništa.

Kineski Restoran

Ben Ran

Kineski Restoran Ben Ran je umjetnički skladan kineski restoran koji se nalazi u luksuznom hotelu, Vangohh Eminent, Malezija. Dizajner primjenjuje introvertirane i sažeto tehnike orijentalnog stila kako bi stvorio pravi ukus, kulturu i dušu restorana. To je simbol mentalne jasnoće, napustite napredne i postignete prirodan i jednostavan povratak izvornom umu. Unutrašnjost je prirodna i nezaštićena. Korištenjem drevnog koncepta usklađeno je i s imenom restorana Ben Ran, što znači original i priroda. Restoran veličine oko 4088 četvornih metara.

Energetsko Aktiviranje Brzih Nogu

Solar Skywalks

Energetsko Aktiviranje Brzih Nogu Svjetske metropole - poput Pekinga - imaju velik broj mostova koji obilaze prometne arterije. Često su neprivlačni, umanjujući ukupni urbani dojam. Ideja dizajnera za oblaganje mostova za nogavice estetskim, fotonaponskim fotonaponskim modulama i pretvaranje u atraktivna gradska mjesta nije samo održiva, već stvara skulpturalnu raznolikost koja postaje privlačna za oči u gradskom pejzažu. Stanice za punjenje e-automobila ili E-bicikla ispod mostova koriste solarnu energiju izravno na licu mjesta.

Frizerski Salon

Vibrant

Frizerski Salon Uhvativši bit botaničke slike, stvoren je nebeski vrt na cijelom prolazu, odmah dočekuje goste da se podnose, krećući se u stranu od gomile, dočekujući ih iz ulaza. Zavirivši dalje u prostor, suženi izgled se proteže prema gore s detaljnim zlatnim dodirima. Botaničke metafore još uvijek se živo izražavaju u cijeloj sobi, zamjenjujući buku buke koja dolazi s ulice i ovdje postaje tajni vrt.