Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Slavina

Moon

Slavina Organski izgled slavine i kontinuitet krivulja inspiriran je polumjesečevom fazom Mjeseca. Luna za kupaonicu Moon integrira i tijelo i ručku u jedinstveni oblik. Kružni presjek izdiže se od dna slavine do izlaznog izljeva stvarajući profil Mjesečeve slavine. Čist rez odvaja tijelo od ručke, a volumen je kompaktan.

Svjetiljka

Jal

Svjetiljka Samo još jedna svjetiljka, Jal, temelji se na tri glavna principa: jednostavnost, kvaliteta i čistoća. To uključuje jednostavnost dizajna, kvalitetu materijala i čistoću svrhe proizvoda. To je ostalo osnovno, ali je u jednakoj mjeri davalo i važnost i staklu i svjetlu. Zbog toga se Jal može upotrebljavati na više načina, formata i konteksta.

Robot Pomoći

Spoutnic

Robot Pomoći Spoutnic je potporni robot dizajniran za edukaciju kokoši da polože u svoje gnijezdo kutije. Kokoši ustaju pri svom pristupu i vraćaju se u gnijezdo. Uzgajivač obično mora vršiti obilazak svih svojih zgrada svakih sat ili čak pola sata na vrhuncu polaganja kako bi spriječio da kokoši odlažu svoja jaja na zemlju. Mali autonomni robot Spoutnic lako prolazi ispod lanaca opskrbe i može kružiti u cijeloj zgradi. Njegova baterija drži dan i puni se u jednoj noći. To uzgajiva uzgajivače od napornog i dugog zadatka, omogućavajući bolji prinos i ograničavajući broj odbačenih jajašaca.

Višenamjenska Gitara

Black Hole

Višenamjenska Gitara Crna rupa je multifunkcionalna gitara koja se temelji na hard rock stilovima i metal glazbenim stilovima. Oblik tijela pruža gitaristima osjećaj ugode. Opremljen je tečnim kristalnim zaslonom na fretbordu za generiranje vizualnih efekata i programa učenja. Brailleovi znakovi iza vrata gitare mogu pomoći slijepim ili slabim vidom da sviraju gitaru.

Prijenosni Plinski Štednjak

Herbet

Prijenosni Plinski Štednjak Herbet je prijenosni plinski štednjak, tehnologija omogućuje optimalne uvjete na otvorenom i pokriva sve standardne zahtjeve za kuhanje. Peć se sastoji od čeličnih dijelova lasersko rezanog i ima otvoreni i zatvoreni mehanizam koji se može zaključati u otvorenom položaju kako bi se spriječilo puknuće tijekom upotrebe. Otvoreni i zatvoreni mehanizam omogućuje jednostavno nošenje, rukovanje i skladištenje.

Ormar

Arca

Ormar Arca je monolit zarobljen u mreži, sanduk koji pluta uzduž zajedno sa svojim sadržajem. Lakirani mdf spremnik, zatvoren u idealnu mrežu izrađenu od masivnog hrasta, opremljen je s tri ukupne ladice za ekstrakciju koje se mogu organizirati prema različitim potrebama. Čvrsta čvrsta mreža od hrastovine oblikovana je za prihvat staklenih ploča s termoformiranom konstrukcijom kako bi se dobio organski oblik koji simulira zrcalo vode. Čitav ormar počiva na prozirnom metakrilatnom nosaču kako bi se naglasio idealni plutajući.