Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pribor Za Jelo

Ingrede Set

Pribor Za Jelo Set jela za jelo Ingrede dizajniran je tako da izrazi potrebu za savršenstvom u svakodnevnom životu. Skupa utora, žlica i noža zajedno pomoću magneta. Pribor za jelo stoji okomito i stvara sklad za stolom. Matematičkim oblicima dopušteno je konstruirati jedan fluidni oblik koji se sastoji od tri različita dijela. Ovakav pristup stvara nove mogućnosti koje se mogu primijeniti na mnogo različitih proizvoda kao što su stolni pribor i drugi pribor za jelo.

Glazbena Preporuka Usluga

Musiac

Glazbena Preporuka Usluga Musiac je pokretač glazbenih preporuka, koristeći proaktivno sudjelovanje kako bi pronašao precizne mogućnosti za svoje korisnike. Cilj mu je predložiti alternativna sučelja kako bi se osporio autokracija algoritma. Filtriranje informacija postalo je neizbježan pristup pretraživanju. Međutim, to stvara efekte odjeka i ograničava korisnike u njihovoj zoni udobnosti strogo slijedeći njihove želje. Korisnici postaju pasivni i prestaju propitivati opcije koje stroj pruža. Trošenje vremena na pregled opcija može povećati velike troškove troškova, ali upravo to nastoji stvoriti smisleno iskustvo.

Stambeni Prototip

No Footprint House

Stambeni Prototip NFH je razvijen za serijsku proizvodnju, a temelji se na većem skupu alata za montažne stambene tipologije. Prvi prototip izgrađen je za nizozemsku obitelj na jugozapadu Kostarike. Odabrali su dvosobnu konfiguraciju sa čeličnom konstrukcijom i oblogama od borovog drva, koji su na jedno ciljano mjesto otpremljeni na svoje ciljno mjesto. Zgrada je dizajnirana oko središnje uslužne jezgre kako bi se optimizirala logistička učinkovitost u pogledu sastavljanja, održavanja i uporabe. Projekt traži cjelovitu održivost u smislu svojih ekonomskih, okolišnih, društvenih i prostornih učinaka.

Hotel

LiHao

Hotel Povratak prirodi, gradskoj kulturnoj stanici. Stvorite rafinirani način života. Isključivo uživajte u tišini i tišini. Hotel je smješten u užurbanom području razvojne zone visoke tehnologije Baoding. Dizajner redefinira gradski hotelski resort holističkim razmišljanjem kroz ponovno kombiniranje okolnog okruženja, arhitekture, krajolika i interijera kako bi stvorio sofisticirani, prirodni i ugodni hotelski prostor. Dopustite poslovnim putnicima da se osjećaju prosperitetno u tišini, kradu poludnevni odmor.

Prodajni Uredi

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Prodajni Uredi S vodenom površinom kao zrcalom postavljena je slika nadmorske visine zgrade; kod skulpture i sadnje kao elemenata interes vode nastaje kroz ukrašavanje; s plutajućom sadnjom i mijenjanjem fontana i umjetničkih svjetala nastaje zanimanje ; Voda kao duša, spoj umjetnosti i funkcije se utvrđuje kroz prostor okretanja prostora; široki bazen, na suncu, voda se širi, bistra i prozirna, blistava, kroz svijetlu vodu, jasno se vidi stav svake pločice, čini se da također čisti ljudski um općenito.

Kućište S Više Jedinica

Best in Black

Kućište S Više Jedinica Best in Black je projekt koji ima za cilj stvaranje nove vrste stambenih zgrada. Dizajn enterijera apartmana predstavlja industrijski dizajn koji se susreće s meksičkom arhitekturom, a odabrani materijali namijenjeni su osjećaju čudesa u javnim prostorima i toplom izgledu stanova, što je u kontrastu s čistom, trezvenom fasadom. Četiri pročelja očito su nadahnuta slučajnim postavljanjem oblika Tetris igre koji formiraju zidove i prozore zgrade, stvarajući osvijetljene atmosfere koje stvaraju udobnost za korisnika.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.