Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Cifi Vrtić Vrtić

CIFI Donut

Cifi Vrtić Vrtić Dječji vrtić CIFI Donut povezan je s rezidencijalnom zajednicom. Da bi se stvorilo mjesto predškolskog odgoja i obrazovanja, integrirajući izvodljivost i ljepotu, pokušava se kombinirati prodajni prostor s obrazovnim prostorom. Kroz prstenastu strukturu koja povezuje trodimenzionalne prostore, zgrada i krajolik skladno su integrirani, tvoreći prostor za aktivnosti prepun zabavnog i obrazovnog značaja.

Liker

GuJingGong

Liker Kulturne priče koje ljudi prenose predstavljene su na ambalaži, a obrasci pijenja zmaja precizno su nacrtani. Zmaj se u Kini poštuje i simbolizira štedljivost. Na ilustraciji, Zmaj izlazi da pije. Budući da ga privlači vino, lebdi oko boce vina, dodajući tradicionalne elemente poput Xiangyuna, palače, planine i rijeke, što potvrđuje legendu o vinu Gujing tribute. Nakon otvaranja okvira, bit će sloj papirnog kartona s ilustracijama kako bi okvir nakon otvaranja imao ukupni efekt prikaza.

Restoran

Thankusir Neverland

Restoran Područje cijelog projekta prilično je veliko, troškovi struje i vode za transformaciju i centralni klima uređaj su visoki, kao i ostali kuhinjski hardver i oprema, tako da je raspoloživi proračun uređenja unutarnjeg prostora prilično ograničen, pa dizajneri uzimaju “ prirodna ljepota same zgrade ", koja donosi veliko iznenađenje. Krov je modificiran ugradnjom nebeskih svjetala različitih veličina na vrh. Tijekom dana, sunce sija kroz nebo svjetla, stvara prirodu i harmonizira svjetlosni efekt.

Prsten

Ohgi

Prsten Mimaya Dale, dizajnerica prstena Ohgi poslala je simboličnu poruku s ovim prstenom. Njezino je nadahnuće prstena dobilo iz pozitivnih značenja koja imaju obožavatelji japanskih sklopiva i koliko su voljeni u japanskoj kulturi. Za materijal koristi 18K žuto zlato i safir, a oni donose luksuznu auru. Štoviše, sklopivi ventilator sjedi na prstenu pod kutom koji daje jedinstvenu ljepotu. Njezin je dizajn jedinstvo Istoka i Zapada.

Otvarač Za Pisma

Memento

Otvarač Za Pisma Započnite s zahvalnošću. Niz otvarača za pisma koji odražavaju zanimanja: Memento nije samo skup alata, već i niz predmeta koji izražavaju zahvalnost i osjećaje korisnika. Kroz semantiku proizvoda i jednostavne slike različitih struka, dizajni i jedinstveni načini korištenja svakog Memento komada pružaju korisniku razne iskren doživljaj.

Japanski Restoran I Bar

Dongshang

Japanski Restoran I Bar Dongshang je japanski restoran i bar smješten u Pekingu, a sastoji se od bambusa u različitim oblicima i veličinama. Vizija projekta bila je stvoriti jedinstveno okruženje za blagovanje ispreplićući japansku estetiku s elementima kineske kulture. Tradicionalni materijal s jakom vezom za umjetnost i obrt dviju zemalja prekriva zidove i stropove kako bi stvorio intiman ambijent. Prirodni i održivi materijal simbolizira anticurbansku filozofiju u kineskoj klasičnoj priči, Sedam mudraca iz Bambusovog groba, a unutrašnjost evocira osjećaj ručanja u bambusovoj šumi.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.