Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hotel

LiHao

Hotel Povratak prirodi, gradskoj kulturnoj stanici. Stvorite rafinirani način života. Isključivo uživajte u tišini i tišini. Hotel je smješten u užurbanom području razvojne zone visoke tehnologije Baoding. Dizajner redefinira gradski hotelski resort holističkim razmišljanjem kroz ponovno kombiniranje okolnog okruženja, arhitekture, krajolika i interijera kako bi stvorio sofisticirani, prirodni i ugodni hotelski prostor. Dopustite poslovnim putnicima da se osjećaju prosperitetno u tišini, kradu poludnevni odmor.

Prodajni Uredi

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Prodajni Uredi S vodenom površinom kao zrcalom postavljena je slika nadmorske visine zgrade; kod skulpture i sadnje kao elemenata interes vode nastaje kroz ukrašavanje; s plutajućom sadnjom i mijenjanjem fontana i umjetničkih svjetala nastaje zanimanje ; Voda kao duša, spoj umjetnosti i funkcije se utvrđuje kroz prostor okretanja prostora; široki bazen, na suncu, voda se širi, bistra i prozirna, blistava, kroz svijetlu vodu, jasno se vidi stav svake pločice, čini se da također čisti ljudski um općenito.

Kućište S Više Jedinica

Best in Black

Kućište S Više Jedinica Best in Black je projekt koji ima za cilj stvaranje nove vrste stambenih zgrada. Dizajn enterijera apartmana predstavlja industrijski dizajn koji se susreće s meksičkom arhitekturom, a odabrani materijali namijenjeni su osjećaju čudesa u javnim prostorima i toplom izgledu stanova, što je u kontrastu s čistom, trezvenom fasadom. Četiri pročelja očito su nadahnuta slučajnim postavljanjem oblika Tetris igre koji formiraju zidove i prozore zgrade, stvarajući osvijetljene atmosfere koje stvaraju udobnost za korisnika.

Luksuzni Hibridni Klavir

Exxeo

Luksuzni Hibridni Klavir EXXEO je elegantan hibridni glasovir za suvremene prostore. Jedinstven oblik utjelovljuje trodimenzionalnu fuziju zvučnih valova. Kupci mogu u potpunosti prilagoditi svoj glasovir kako bi bio u skladu s okolinom kao ukrasno umjetničko djelo. Ovaj visokotehnološki klavir napravljen je od egzotičnih materijala kao što su Carbon Fiber, vrhunski automobilski kožni i zrakoplovni aluminij. Napredni sustav zvučnika; ponovo stvara širok dinamički raspon Grand klavira kroz zvučni sustav od 200 W, 9 zvučnika. Namjenska ugrađena baterija omogućuje glasoviru da radi do 20 sati uz samo punjenje.

Prodajna Kuća

Zhonghe Kechuang

Prodajna Kuća Ovaj projekt prati dubinu i točnost materijala, tehnologije i prostora te naglašava integritet funkcije, strukture i oblika. Kombinacijom svjetlosnog efekta i novih materijala koji čine najbolje estetske elemente, postići je cilj vrhunskog dizajna i pružiti ljudima neograničen osjećaj posjedovanja tehnologije.

Stambena Kuća

Casa Lupita

Stambena Kuća Casa Lupita odaje počast klasičnoj kolonijalnoj arhitekturi Meride, Meksiku i povijesnim četvrtima. Ovaj projekt uključivao je obnovu casona, koji se smatra baštinom, kao i arhitektonskog, interijera, namještaja i pejzažnog dizajna. Konceptualna premisa projekta je suprotstavljanje kolonijalne i suvremene arhitekture.