Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hiper Automobil

Brescia Hommage

Hiper Automobil U vrijeme visokotehnoloških svih digitalnih naprava, ravnih zaslona osjetljivih na dodir i racionalnih vozila s jednim volumenom, projekt Brescia Hommage stara je školska dvodijelna studija hiper-automobila koja je zamišljena kao slavlje u doba u kojem će se elegantna jednostavnost, materijalnost visoke dodirnosti, sirova snaga, čista ljepota i izravna veza čovjeka i stroja bili su pravilo igre. Vrijeme u kojem su hrabri i genijalni ljudi poput Ettorea Bugattija stvarali mobilne uređaje koji su zadivili svijet.

Bazeni

Termalija Family Wellness

Bazeni Obiteljski wellness Termalije posljednji je u nizu projekata koje je Enota izgradila u Termama Olimia u posljednjih petnaestak godina te završava potpunu preobrazbu lječilišta. Gledano iz daljine, oblik, boja i razmjera nove nakupljene strukture tetraedarskog volumena nastavak je grozda okolnih seoskih zgrada, vizualno se prostirući u srcu kompleksa. Novi krov djeluje kao velika ljetna nijansa i ne uzurpira bilo koji dragocjeni vanjski prostor.

Automatski Stroj Za Sokovnike

Toromac

Automatski Stroj Za Sokovnike Toromac je posebno dizajniran svojim moćnim izgledom kako bi donio novi način konzumiranja svježe cijeđenog soka od naranče. Napravljen za maksimalno ekstrakciju soka, služi za restorane, kafeterije i supermarkete, a vrhunski dizajn omogućuje prijateljsko iskustvo s okusom, zdravljem i higijenom. Ima inovativni sustav koji plod reže okomito i rotacijskim pritiskom pritišće polovice. To znači da se postižu maksimalne performanse bez stiskanja ili dodirivanja ljuske.

Naljepnica Piva

Carnetel

Naljepnica Piva Dizajn pivske etikete u stilu Art Nouveau. Etiketa piva također sadrži mnoge pojedinosti o postupku kuhanja. Dizajn se također uklapa u dvije različite boce. To se može učiniti jednostavnim ispisom dizajna na 100-postotnom zaslonu i 70-postotnoj veličini. Oznaka je povezana s bazom podataka, što osigurava da svaka boca dobije jedinstveni broj punjenja.

Identitet Marke

BlackDrop

Identitet Marke Ovo je osobni projekt marke i strategije identiteta. BlackDrop je lanac trgovina i robnih marki koji prodaje i distribuira kavu. BlackDrop je osobni projekt koji je u početku razvijen kako bi se postavio ton i kreativni pravac osobnog slobodnog kreativnog poslovanja. Ovaj je identitet robne marke kreiran sa ciljem da se Aleks pozicionira kao pouzdan savjetnik za robnu marku u startup zajednici. BlackDrop označava gladak, suvremen, transparentan startup brend koji želi postati bezvremenski, prepoznatljiv, vodeći brend.

Fotografska Serija

U15

Fotografska Serija Projekt umjetnika koristi karakteristike zgrade U15 kako bi stvorio povezanost s prirodnim elementima prisutnim u kolektivnoj mašti. Koristeći građevinsku strukturu i njezine dijelove, kao boje i oblike, oni pokušavaju dočarati specifičnija mjesta poput Kineske kamene šume, američkog vražkog tornja, kao generičke prirodne ikone poput slapova, rijeka i stjenovitih padina. Kako bi dobili svaku različitu interpretaciju svake slike, umjetnici istražuju zgradu minimalističkim pristupom, koristeći različite kutove i perspektive.